Kiinteistön kattoremontti

Hyvin tehty kattoremontti pidentää käyttöikää

Milloin viimeksi katto on huollettu tai onko sen kuntoon kiinnitetty huomiota talon valmistumisen jälkeen? Katon huono kunto jää helposti huomaamatta. Tähtieristys PKS Oy tekee kattoremontit vuosien kokemuksella kaikissa kiinteistöissä. Toiminta-alueemme ulottuu Lohjalta pääkaupunkiseudulle, Etelä-Suomeen sekä Varsinais-Suomeen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Ole ajoissa liikkeellä ja minimoi riskit

Kattoremontti ehkäisee suurempien vahinkojen syntymistä. Tähtieristys PKS Oy toteuttaa niin pienet kuin laajemmatkin kattoremontit vuosien kokemuksella. Kattoremontti voi kattaa niin rakenteiden uusimista kuin räystäiden tai lahovaurioiden korjaamistakin tai sitten pienempiä korjaustoimentoipiteitä.

Kattoremontti voi sisältää esim.

  • Kattorakenteiden uusiminen
  • Räystäiden uusiminen tai korjaus
  • Lahovaurioiden korjaus
  • Katon reikien paikkaus

Kirvesmiestyöt ja kattojen peltityöt

Tähtieristys PKS Oy hoitaa myös erilaiset pellitystyöt, kuten piippujen juuret, piiput ja reunapellit. Meillä on varsin kattava kokemus erilaisista rakennuspeltitöistä.


Toteutamme rakennuspeltityöt räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kattojen reunapelleistä, ikkupelteihin ja aina kynnyspelteihin saakka. Peltitöillä saadaan viimeistellyn näköinen ja särmikäs ulkonäkö rakennuksille. Ulkonäöllisen seikan lisäksi peltiosat tekevät rakennuksesta tiiviin ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita kestävän. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Lue lisää tekemistämme kattotöistä