Kermikaton asennus ja korjaus

Erikoisalana huopakatot ja bitumikatot

Tähtieristys PKS Oy tekee kaikki kermikattoihin liittyvät työt ammattitaidolla. Kermikatto, joka myös huopakattona ja bitumikattona tunnetaan, on kestävä ja laadukas katemateriaali. Teemme kattotöitä Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla, Etelä-Suomessa sekä Varsinais-Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Kaikki kermikattotyöt meiltä

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaikki katon työvaiheet. Hoidamme kermikattojen tarkastukset, asennukset, huollot sekä korjaukset luotettavasti ja laadukkaasti. Työskentelemme yhtä sujuvasti sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa, niin pienissä katoksissa kuin suurissa halleissa. Vuosien varrella olemme toteuttaneet huopakattoja eli bitumikattoja useisiin eri kohteisiin – lue lisää referensseistämme!

Miksi kannattaa valita kermikatto?

Kermi- eli huopakatto on suosittu katemateriaali eikä suotta. Se on kestävä, kaunis ja hiljainen. Se on myös keveä materiaali, joka soveltuu monenlaisille katoille tasakatoista jyrkkiin kattoihin. Kermikaton hinta on kohtuullisen edullinen, joten se on myös kustannustehokas ratkaisu. Käytämme kotimaisia materiaaleja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Lue lisää tekemistämme kattotöistä